A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Casio férfi digitális karóra modellek

Férfi digitális karóra

A digitális órák a nyolcvanas években törtek be igazán a piacra. A komoly technikai innovációnak számító kialakítás valódi forradalmat indított el, és a férfi digitális karóra hamar mindenki kedvencévé vált. A Casio a megfizethető és jó minőségű folyadékkristályos kijelzővel ellátott óráival megtörte a a Citizen és a Seiko egyeduralmát.

Természetesen ez csak a kezdet volt, mert ezt követően megjelentek az első digitális kijelzők, a háttérvilágítás, majd az olyan további extrák, mint az ébresztési funkció, digitális hőmérő, iránytű, valamint a stopper és a tenger feletti magasság kijelzés. A férfi digitális karóra mellett megjelent a női és gyerek változat is, hogy senki se maradjon ki a technológiai áttörésből.

Napjainkra a Casio már a legkülönlegesebb és legtöbb modellel rendelkező férfi digitális karóra családdal büszkélkedhet. Sikeresen beépítették ezt a fejlesztést a sportos, dinamikus megjelenésű és az elegáns, kifinomult modellekbe egyaránt. Lepje meg magát vagy egyik szerettét egy férfi digitális karórával!

Print Friendly, PDF & Email