A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Dugattyús kompresszor ékszíjhajtással

Dugattyús kompresszor

Dugattyús kompresszor

A gázsűrítő gépen átáramlik a levegő, ami felmelegszik és igen nagy sebességgel kilő. A kompresszor nem tökéletesen hőszigetelt gépezet. Ha az lenne, akkor a rajta keresztül áthaladó gáz termodinamikai állapotváltozáson menne keresztül. Ez azt jelenti, hogy a folyamat során nagymértékű veszteség keletkezne.

A dugattyús kompresszor a Btkkft cégtől ékszíjhajtással, közvetlen hajtással és robbanómotorral is elérhető. Ezek a kompresszorok működésüket tekintve eltérnek. Sőt! Az előbb felsorolt kiviteleken kívül olyan változatok is vannak, amelyeket csak és kizárólag fogászati rendelőkben alkalmaznak. A fogászati kompresszorok olajmentes működésre és nagyteljesítményre képesek.

A dugattyús kompresszor a Btkkft kínálatában bárki számára elérhető. Ehhez azonban azt kell tenni, hogy ellátogat a btkkft.hu oldalra és végignézi a választékban szereplő darabokat. A dugattyús kompresszorok mindegyike jó minőségű és az ár is megfelelő. A teljesítményük változtatható. Mindenki annak alapján válasszon kompresszort, hogy mekkora mértékű munkára szeretné használni a későbbiekben! A csúcsminőségű alkatrészeknek köszönhetően, a Btk Kft. kompresszorai hosszútávon fognak működni.

Print Friendly, PDF & Email