A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Egyéb

A Hunter öntözőrendszer a csúcskategóriát képviseli

Hasznos öntözőrendszer

Minőségi eszközökre lesz szüksége az igazán szép kert vagy pázsit kialakításához. A modern Hunter öntözőrendszer minden szükséges funkcióval el van látva, ami megkönnyíti a használója dolgát.

A kiváló minőségű fúvókák és csövek mellett egy 4 zónás beltéri öntözésvezérlővel is rendelkezik. Egy átlagos ház öntözéséhez ez egy kiváló eszköz. Nagyon könnyen kezelhető, ráadásul három üzemmóddal rendelkezik, amelyek különböző felhasználási feltételeknek tesznek eleget.

Olvasd Tovább

5-pontos gyerekülés rendelhető

gyerekülés

gyerekülés

Sokan nem is gondolják mennyire fontos, hogy a gyermek teljes biztonságban legyen az autóban. Ehhez pedig olyan ülésre van szüksége, amelyik több ponton védi a kicsit. A hagyományos, pajzsos kialakítás helyett, az 5-pontos biztonsági öv használatára érdemes voksolni. Az ilyen típusú gyerekülés sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a csemetéknek az autózást. Ellenőrzött energia-leadással teszi lehetővé, hogy az ütközésnél fellépő energiákat megfelelőképpen adja le.
Olvasd Tovább

Swim Spa úszómedence egyszerre sportoláshoz és családi pancsoláshoz

Igényes úszómedence igényes embereknek!

Meglátni és megszeretni? A Nordenstil által ajánlott Swim Spa úszómedence az igényes kivitelezés mellett további előnyöket nyújt. A medencében a nagy vízhozamú, széles szájú fúvókának köszönhetően annak teljes szélességében erőteljes áramlást élvezhet a használója, ami garantálja a mindennapi sportolási lehetőséget.

A Swim Spa úszómedence a kimagasló élvezeti értéke mellett a kiváló hőszigetelésének és a kisebb víztömegnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető, akár otthon használatra is tökéletesen megfelel.

Olvasd Tovább