A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Fűthető kutyaház a zimankós hónapokra

Fűthető kutyaház

Nagyszerű dolog télen a hidegből hazatérni a kényelmes meleg otthonba, ahol megszárítkozhatunk és végre nem kell dideregnünk. Ugyanilyen kellemes az állatoknak is a melegben lenni. Adja meg a kutyájának a legtöbbet, amennyiben az udvaron tartja! Szerezze be neki a fűthető kutyaház legújabb példányát, ami ráadásul még gazdaságos is! A pénztárcája nem fog érezni semmi különbséget, de a kutyája örülni fog a meleg kuckónak, ami megvédi őt a hidegtől. Megeshet, hogy annyira megszereti majd, hogy ki sem akar majd bújni.

Ráadásul ez érthető lenne, mert senki sem akarja otthagyni a jó meleget a zord hidegért. A fűthető kutyaház remek szigeteléssel kell rendelkezzen, hiszen nélküle nem érne sokat. Lényegében véve a fűtést egy kis infrapanel szolgálja, amire még rásegít az állat saját testének a hője is. Így, ha az elázna a bundája, bent a házában idővel megszáradna. Ez bizonyítja, hogy a fűthető kutyaház az eb végtelen kényelmét szolgálja, akár a fagyos téli napokon is. Adja meg a kutyájának a legjobbat és ne hagyja szenvedni a didergő mínuszokban, hisz ő is megérdemli a jót!

Belülről kibélelheti a házikóját pokróccal vagy párnával, hogy ne a kemény padlón feküdjön. Illetve a bejárati ajtaját is lefedheti valamivel, ami nem gátolja meg az állat közlekedését, de a hőt sem engedi ki olyan könnyen. Ha azon aggódik, hogy szét fogja rágni az új házát, félelemre semmi ok, mert a szakemberek mindenre fel vannak készülve. Beszerezhető már rágásbiztos kutyaház is, amit szándékosan az ilyen problémákkal küszködő ebeknek terveztek.

A négylábú nem tudja megbontani vagy kirágni a házát, ugyanis a szélek le vannak biztosítva rágás ellen. Bármennyire is szeretné, nem talál rajta fogást, így elképzelhetetlen, hogy összepocsékolja. A rágásbiztos kutyaház főleg fából készült, mert valljuk be, a téglából készültet igencsak nehéz lenne tönkretennie. Ezért, ha nem szeretne összeharapdált kutyaházra bukkanni az udvar végében, ajánljuk a téglából készültet, vagy ha mindenképp ragaszkodik a fához, akkor az rágásbiztos kutyaház legyen!

Print Friendly, PDF & Email