A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A Hunter öntözőrendszer a csúcskategóriát képviseli

Hasznos öntözőrendszer

Minőségi eszközökre lesz szüksége az igazán szép kert vagy pázsit kialakításához. A modern Hunter öntözőrendszer minden szükséges funkcióval el van látva, ami megkönnyíti a használója dolgát.

A kiváló minőségű fúvókák és csövek mellett egy 4 zónás beltéri öntözésvezérlővel is rendelkezik. Egy átlagos ház öntözéséhez ez egy kiváló eszköz. Nagyon könnyen kezelhető, ráadásul három üzemmóddal rendelkezik, amelyek különböző felhasználási feltételeknek tesznek eleget.

Könnyedén beállítható a Hunter öntözőrendszer, hogy naponta négyszer vagy akár nyolc alkalommal is elinduljon, attól függően, hogy mekkora vízellátásra van szükség az adott területen. A gazdaságos tervezésének köszönhetően, nem fogja feleslegesen pazarolni a vizet. Minden használat során oda fogja juttatni, ahol arra igazán szükség van.

Az esőérzékelővel felszerelt Hunter öntözőrendszer automatikusan kikapcsol, amikor észleli, hogy esik az eső, így nem fogja feleslegesen folytatni az öntözést. Nincs szükség mindennap az öntözésre, ezért magunk választhatjuk ki a napokat, amikor szeretnénk, hogy működésbe lépjen.

Print Friendly, PDF & Email