A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Kötelező szer az autósampon

Autósampon

A gondos, a kocsira sok figyelmet fordító sofőrök általában rendelkeznek egy olyan kis dobozzal, készlettel, amelyikben megtalálhatóak a leglényegesebb autóápolási szerek, amelyekkel alig egy óra alatt meg lehet szabadulni a kosztól kívül és belül egyaránt. Ha a külső gondozásról, tisztításról van szó, az autósampon a leghatékonyabb szernek bizonyul, amelyik a régóta meglévő, vastagon álló port és piszokréteget is nagyon hamar eltávolítja.

Vitathatatlan, hogy a verda akkor tarthatja meg eredeti fényezését és színét, ha a tulajdonos a szennyeződésektől rendszeresen megtisztítja azt. Nemcsak ősszel és tavasszal kell figyelni a járgányra, hanem a többi évszakban is.

A nyári por, vagy épp a falevelek, levegőben szálló egyéb anyagok könnyedén megtapadhatnak a verdán, arról nem is beszélve, hogy egy hosszabb út alatt temérdek bogár kenődhet a szélvédőre. A profi autósampon segítségével persze ezeknek a gondoknak búcsút lehet inteni. Nem érdemes megspórolni a rendszeres tisztítást, mert idővel csak mind több és több munka vár az emberre.

Print Friendly, PDF & Email