A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Mennyit fogyaszt az infraszauna?

A szaunázás már egyáltalán nem elérhetetlen

Amikor valamilyen új terméket, használati eszközt, gépet vagy szerszámot szeretne vásárolni, előtte nem árt alaposan utána olvasni, hogy mennyire strapabíró, megbízható, mennyit fogyaszt, illetve megnézni, hogy lehet-e hozzá alkatrészt találni.

Nyilvánvaló, hogy az infraszauna beszerzése előtt is ajánlott alaposan felmérni, hogy mennyit fogyaszt. Azonban, az alapos tervezésnek köszönhetően teljes mértékben megnyugodhat, mivel az infraszauna nem fogyaszt többet, mint egy hajszárító. 15-20 perc előfűtés és félóra szaunázás mindössze 40-50 Forint értékű elektromos energiát fogyaszt, ami jelentéktelen összeg, hiszen, ha elmegy egy wellness központba vagy szépségszalonba, akkor jóval mélyebbre kell a zsebébe nyúlnia.

Az infraszauna kabin kezelése rendkívül egyszerű, ugyanis egy érintőpaneles digitális vezérlő segítségével beállítható a szaunázás időtartama és a kívánt hőmérséklet. Ezen kívül, A beépített rádiókészülék segítségével fokozni lehet az élvezeteket, hiszen szaunázás közben a kedvenc műsorát is végighallgathatja.

Print Friendly, PDF & Email