A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Nagyon ellenálló RENOVA kádfesték

RENOVA kádfesték

Amikor az ember megvásárol valamit, gyakran hajlamos azt hinni, hogy az egyedi és új hatás, ami a kezdetekben megvan, mindig is megmarad. Azonban, ahogy telik az idő, úgy egyre többet kell törődni mindennel. Annak függvényében, hogy milyen hatás éri a különféle felületeket, rövidebb-hosszabb időt követően eljön a festés ideje. A nedvesség, fizikai hatások, amilyen a hideg és meleg váltakozása, valamint a folyadékban jelen lévő kémiai anyagok a RENOVA kádfesték nagy ellenségei.

A termék azonban kiállja a próbákat. Éppen ezért kell minél hamarabb és a használati utasításokat betartva felvinni azt. A feladat nem olyan bonyolult, így a RENOVA kádfesték alkalmazása nem jelenthet problémát, de amennyiben nincs meg bennünk a kellő elszántság, akkor kérjük bátran a szakember segítségét ez esetben.

Általában 2 rétegben kell felvinni a felületre, hogy megfelelő fedést biztosítson. Minden tekintetben tartsuk szem előtt a RENOVA kádfesték száradásához szükséges időt! A szakszerű kezelést követően, hosszú ideig nem lesz ismét problémánk a festéssel.

Print Friendly, PDF & Email