Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A domain vásárlás egyszerű Magyarországon

A Domain vásárlásnak sok módja van

A Domain vásárlásnak sok módja van

Mindenkinek szüksége van egy domainre, ha weboldalt szeretne üzemeltetni, azonban ilyen esetben figyelembe kell venni néhány tényezőt. Nagyon fontos, hogy a végződés olyan legyen, amilyen az adott oldal nyelve, tehát ha egy magyarul működő weboldalt szeretnénk üzemeltetni, akkor .hu végződésű domain vásárlás a legjobb megoldás ahhoz, hogy a Google ne osszon ki büntetéseket, amit senki sem szeretne. Amennyiben valaki több nyelven is akarja működtetni az oldalt, akkor a legjobb ötlet a több domain vásárlás, hogy minden nyelv az adott ország végződésére kerülhessen.

 

Ha a magyar mellett angolul és németül is üzemeltetni akarjuk az oldalt, akkor a legjobb .com, vagy co.uk, valamint .de végződésű domaint vásárolni. Ebben az esetben is meg lehet oldani a nyelvváltást a kis zászlócskák segítségével a weboldalakon, ezáltal egyszerűen csak egy másik dominra irányul majd a látogató. Szerencsére már egyszerűen megoldható a domain vásárlás olyan végződéssel, amilyennel csak szeretnénk, így ez nem jelenthet akadályt.

Print Friendly, PDF & Email