A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A fenyő szekrény csodás éke a szobának

fenyő szekrény

Fenyő szekrény

Egyre többen választanak olyan bútorgarnitúrákat, ami natúr színében tündököl. A fenyőfa nagyon kedvelt a bútoriparban, mivel az egyik lehető legkönnyebb szerkezetű, úgynevezett puhafa. Az ebből készült szekrény, ágy, polc vagy komód tökéletesen illeszkedik a minimalista és a rusztikus berendezésű lakások egyéb darabjaihoz.

A fenyő szekrény nagyon hasznos, szinte bármelyik helyiségben megállja a helyét. A Kikol webáruház bútorkínálatában szűrő segítségével érdemes válogatni, hiszen a több száz termék átböngészése időbe telik. A paraméterek bejelölésével a kör szűkíthető, így csakis olyan fenyő szekrény modelleket fog látni, amelyek az elvárásainak megfelelőek.

A tükrös, üveges vagy magasítható fenyő szekrény lehet akasztós, polcos, fiókos vagy mindhárom kombinációja. A filterezéskor azt is be lehet állítani, hogy a szekrény milyen széles, magas vagy mély legyen, valamint össze kell szerelni vagy sem a kiszállítás után. Amennyiben kérdése van, a munkatársainkhoz bármikor bizalommal fordulhat!