A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A mobil klíma bárhová elhelyezhető

mobil klima

Mobil klíma

Számos olyan készülék létezik már a piacon, ami a levegőnek a frissességét igyekszik biztosítani. A ventilátor a légmozgásért felel, a légtisztító pedig elnyeli a káros anyagokat. A légkondicionáló szerepe a hűtés és fűtés, míg a párátlanító a nyirkosságot szűnteti meg a helyiségben.

Ha mindezeket meg kéne vegye most, bizonyára költséges volna. De a mobil klíma lehetővé teszi, hogy spóroljon. Ugyanis a legtöbb mobil klíma úgy lett megtervezve, hogy eleget tegyen minden elvárásnak, a számos funkció közül pedig azt választja ki, amire éppen szüksége van.

Ha azt szeretné, hogy a nagy melegben lehűtse a szobát, akkor így kell beállítania, de tökéletesen helyettesíti a ventilátort is. A legtöbb típus tartalmaz szárító funkciót, így a nyirkos falakból képes kinyerni a nedvességet, így párátlanító szerepet fog betölteni.

Mivel tartós szűrővel van ellátva, az elszívott levegőt átszűri, így képes mentesíteni azt a portól, füsttől, allergén anyagoktól, vírusoktól. A mobil klíma üzemeltetése egyszerű, mérete és külalakja pedig előnyös.

Print Friendly, PDF & Email