A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A TV2 kedvelt műsorai

TV2 műsor

Ha a magyar ember egy kis TV-t szeretne nézni szórakozásként, akkor két nagy csatorna közül választhat. Az egyik az RTL Klub, a másik pedig a TV2.

Az utóbbi egyik népszerű műsora az Áll az alku, amit ismét a legendás Gundel Takács Gábor vezet. A híresség nagyon is ismert vetélkedője hét év után tért vissza a TV2 képernyőjére. Az idősebb generáció biztosan emlékszik erre a vetélkedőre, amelyik egyszerre izgalmas, kalandos és szívszorongató. A régebbihez képest, az újnál érdemes megjegyezni, hogy a táskák tartalma alaposan megnőtt, hiszen csak az öt legmagasabb megnyerhető összeg együttesen több mint 100 millió Forintot tesz ki. A TV2 ezen műsora mellett még ott van a nagyon szórakoztató Drágám, add az életed!, amelyik a harmadik szériáját kezdte idén.

Ebben Ábel Anita mellett Csonka András terelgeti a párosokat az erőt próbáló, megújult kihívásokban. A TV2 ezen műsora azért kedvelt, mert egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról. Ezen két műsor a TV2 legnépszerűbbjei közé tartozik, ami teljesen érthető.