A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A virágkaspó nagyon ritka

virágkaspó

Stílusos virágkaspó

A lakásban tartott virágok esetében, de tulajdonképpen a kintieknél is el kell dönteni, hogy óhajtunk-e alkalmazni valami esztétikailag is kielégítő megoldást, ami a cserép eltakarását szolgálja. A virágkaspó ugyanis arra szolgál, hogy a nem túl csinos, vagy a környezetbe valamilyen oknál fogva nem passzoló cserepeket elrejtse.

Ez lehet azért, mert mondjuk a színvilágát tekintve nem illik a képbe, de akár más dologgal is magyarázható a jelenség. Ami magát a kifejezést illeti, talán nincsen túlzottan elterjedve ez a megnevezés, a mai nyelvhasználat tekintetében aránylag ritkának mondható.

Mindazonáltal nem árt, ha megbarátkozunk vele, hiszen amennyiben az interneten keresgélünk, nehezen jövünk majd rá, hogy mit takar a virágkaspó kifejezés, ha nem ismerjük ezt a szót. Napjainkban már számtalan anyagból, színből, rengeteg mintával készítenek ilyen tárgyakat, tehát minden bizonnyal mindenki talál magának valót, ha eltökélte, hogy ezzel is szeretné „kényeztetni önmagát”, nem mellesleg pedig a virágait.