Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Divatos keresztelő ruha a varázslatos megjelenésért

Keresztelő ruha

Nincs is annál nagyobb öröm, amikor a család egy kisbaba születésével bővül. Az új jövevény megérkezése rengeteg előkészülettel jár.

A felkészülés egyik fontos részét a keresztelő ruha kiválasztása jelenti. A csodaszép és divatos ruhák sokszínű tárháza ma már megkönnyíti a szülők dolgát. Azoknak, akik szeretnék kicsinyeiket élénk színű, vidám szerelésben látni, jó döntés lehet a belül bolyhosan bélelt, rakott szoknyás ruha szett. Különösen szépek a tüllel ellátott, csillámos, rózsaszín alkalmi ruhák, amelyek igazi hercegnővé avanzsálják a viselőjüket. A kisfiús anyukáknak sem kell kétségbeesni, természetesen a kis lurkóknak illő keresztelő ruha szintén elérhető a kínálatban.

A mesefigurás nyakkendős pamut body kényelmes viseletet biztosít a babának és még divatos is. A vidám Disney figurák részletes kidolgozásukkal pedig csak fokozzák a jókedvet. A bájos egy- és kétrészes ruhák, amelyeket bátran használhatunk bármilyen ünnepi összejövetel alkalmával, garantáltan meghódítják mindenki szívét.

Print Friendly, PDF & Email