A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Egy fellépő létra kis helyen elfér

Fellépő létra

A kisebb magasságokban lévő polcok és azok portalanítása is gondot okozhat, ha nincs a háztartásban valamilyen létra vagy dobogó.

A gyerekek is előszeretettel segítenek a ház körül és a biztonságuk érdekében, a fellépő létra megfelelő lehet a székek helyettesítésére. A felnőtteknek is hasznos kellék, kis helyen elfér, könnyen összehajtható és tárolható. A fellépő létra előnye a biztonság. A széles, gumírozott lépcsőfokok csúszásmentesek és stabil lábtartást biztosítanak. Tulajdonképpen teljes talpmérettel rá lehet állni. A kereskedelemben létezik 2, 3 és 4 fokos fellépő létra, amelyek értelemszerűen változó magasságra engednek felérni.

A könnyű alumíniumötvözet anyagának köszönhetően rendkívül könnyű, alig 2 kiló, így a gyerekek által is könnyedén mozgatható. A csúszásmentes talp nem karcolja a parkettát, nem akad be sehová, tehát kényelmesen használható. A fellépő létra létjogosultsága tehát megalapozott azáltal, hogy minden korosztály biztonsággal használhatja és praktikusan tárolható.