A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A fotó ernyő használata fényképezésnél

Fotó ernyő

Napjainkra számos fényderítési módszer ismert. Minden esetben szükség van olyan eszközre, amivel ezt végre tudja hajtani. A fotó ernyő korszerű termék, amivel befolyásolni lehet a fényviszonyokat fényképezés során.

Aki sokat fotózik, az tudja, hogy a legnagyobb kihívás a fotózás során a vaku fényének tompítása. Ez lehetséges az ernyő vagy a softbox révén. Az ernyőket sok esetben helyettesítik hétköznapi változatokkal, ugyanis szinte ugyanolyan hatást lehet elérni. Előnye, hogy nem kerülnek sokba. A fotó ernyő, ha hétköznapi darabbal van helyettesítve, legyen fekete vagy fehér, esetleg ezüst, bár sokan döntenek az átlátszó mellett is.

A fotó ernyő mellé kaphatóak állványok is, állványfejjel, így praktikusan rögzíthetőek a fénybefolyásoló kellékek. Minél masszívabb szárral rendelkező típust válasszon, mivel szorítócsavarral kell rögzíteni majd az állványhoz. A fotó ernyő használata egyszerű, könnyen összecsukható és szétnyitható, bárhová vihető. Többféle vaku fényének befolyásolására is használhatja.

Print Friendly, PDF & Email