Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Függöny minimalista helyiségekbe

Fuggony

Függöny

Sokan azon a véleményen vannak, hogy felesleges rengeteg holmit felhalmozni a lakásban, mert ez túl szűkössé teszi a életteret. A minimalista stílus hívei elsősorban a letisztultságban hisznek.

A japánok szerint a kevesebb néha több, ezért az ízlésük szerint készített függöny megfelel ennek a filozófiának. A panelek sima felületén jól látszanak a szebbnél-szebb minták. A világosabb verziói értelemszerűen jobban átengedik magukon a fényt. A sötétebb színek felhasználásával készített társaik is eléggé mutatósak.

A függöny a belső szobákban is használható a terek elválasztása érdekében. A Home Design Lakberendezés oldaláról vehető meg. A készletben rengeteg típus közül választhatnak az emberek. Mostanában különösen keresettek a tavaszias színek. Ez előnyös, hiszen gyakran fordulnak elő a fehér, a világoszöld és a kék árnyalatai a készletben.

A függöny várhatóan néhány héten belül megérkezik a vevőkhöz. Kiváló minőségű anyagból készül. A tisztítása sem nehéz feladat, ezért hosszú időn keresztül marad használható.

Print Friendly, PDF & Email