A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Hova tegyem a páramentesítőt a lakásban?

Hova tegyem a páramentesítőt a lakásban

Úgy érzem, hogy túl magas a páratartalom a lakásban. Sajnos, ilyenkor télen nem tudok rendszeresen szellőztetni, hiszen akkor sokkal többe kerülne a fűtés. Nemrégiben rendeltem a paramentesito.hu oldalról egy készüléket.

Most már csak az a kérdés, hogy hova tegyem a páramentesítőt a lakásban? A honlap szerint elsősorban abban a szobában érdemes elhelyezni, ahol vizesedik vagy penészedik a fal. Amennyiben nincs ilyen terület, akkor pedig a legnagyobb helyiségben tanácsos elkezdeni a használatot.

Az ajtók kinyitásával biztosítható, hogy az egész lakásból eltűnjön a felesleges pára. Amennyiben az a kérdés, hogy hova tegyem a páramentesítőt a lakásban, akkor még a konyhát is kiemelném.

Mivel itt főzni szoktam, ezért magas a levegő nedvességtartalma. A ruhák szárításakor sem árt, ha bekapcsolom a készüléket. Mivel a férjem a kisebbik szobában az ablaknál szokott dohányozni, ezért a füst egy része visszajön a helyiségbe. Ezt is figyelembe veszem, amikor azon gondolkodom, hogy hova tegyem a páramentesítőt a lakásban.