Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Jupiter felemelkedése, egy újabb fantáziadús szülemény

Jupiter felemelkedése

Jupiter felemelkedése

A Mátrix megalkotói egy újabb, nagy képzeleterővel rendelkező sci-fi filmet alkottak meg. A Jupiter felemelkedése című trilógia a Wachowski testvérek fantáziadús elméjüknek szüleménye. A történet főszereplője Jupiter, akit Mila Kunis testesít meg, az éjszaka sötét leplében született és a legenda szerint, emberfeletti dolgokra lesz képes.

Ám különleges jövője jó darabig nem mutatkozik, takarítónőként éli átlagos életét. Ő azonban tudja, hogy nem egyszerű, hétköznapi ember. Ez be is bizonyosodik, amikor megérkezik a Földre Channing Tatum, a genetikailag átalakított fejvadász szerepében.

Ekkor veszik kezdetét az izgalmak, az elején nyugodt történet élet-halál harcot vívó küzdelemmé alakul. A cím, Jupiter felemelkedése, önmagában is ígéretes, sugallja, hogy a történet nem átlagos, számítani lehet természetfeletti lényekre és egy misztikus világra.

Ezen kívül, a felemelkedés szóból, arra is rá lehet jönni, hogy az uralkodásról és a hatalomról szól maga az egész történet. A film üzenete az ősi tudásra utal, a spirituális erő láttán az emberek fantáziája is beindul, sokan vannak, akik elképzelik, hogy mi lenne, ha ez mind valóssággá válna, néhányan az elméjük mélyén hinni is kezdenek benne.

Ekkora hatással bír egy jól megalkotott sztori. Látványvilága sok dicséretet kapott, ami meghatározó tényező ahhoz, hogy meglegyen az a bizonyos ráhatás, ami a nézőt belevarázsolja ebbe az ezoterikus világba. Amennyiben kedvet kapott, hogy megtekintse a nem átlagos filmet, a Jupiter felemelkedése DVD kiadásban is beszerezhető.

Print Friendly, PDF & Email