A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Kisautóként is tarol a Lada 2104

Lada 2104

Talán csak nagyon kevés olyan magyar, esetleg közép-európai ember van, aki ne emlékezne a Ladára, és ez nemcsak az idősebb generációra vonatkozik, hanem a fiatalokra is.

Sokan annyira szeretik ezt a kocsit, és látják benne az eszmei értéket is, hogy a Lada 2104 makett, játék megvételét nem tudták kihagyni. Ez érthető, hiszen ez a kocsi valóban egy korszak szimbólumát jelenti, arról nem is beszélve, hogy igen megbízható volt, roppant olcsó és könnyen szerelhető. Aki mindig is kedvelte a maketteket, az a Lada 2104 fajtát semmiképp sem hagyhatja ki a gyűjteményből. Ez egy gyűjtőnek biztosan a tökéletes ajándékot jelenti majd. Sőt, azt is biztosra lehet venni, hogy egy gyerkőc sem tudna ennek ellenállni, főleg akkor, ha azzal még játszani is lehet.

A Lada 2104 tehát a tökéletes tárgyat jelenti a gyűjtőknek és a gyerkőcöknek egyaránt. Nyilván az előző csoportba tartózóknak eszük ágában sincs játszani a verdával, míg a második csapatba tartózók csakis arra használnák ezt. A Lada 2104 megvehető a hazai webboltokban.

Print Friendly, PDF & Email