A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Lábszelep KPE csőhöz a víz elvezetéséért

Lábszelep KPE csőhöz

A nagy kertek öntözésekor fontos a környezettudatosság és a gazdaságosság. Bizonyára nem szeretné pocsékolni a vizet az öntözőrendszeren keresztül, azonban manuálisan locsolni a hatalmas kertet nagyon időigényes és fárasztó is. A lábszelep KPE csőhöz rendkívül praktikus ebben a helyzetben.

Ezzel a kicsi alkatrésszel költséghatékonnyá válik az öntözőrendszer. Az önfelszívó szivattyúknál lehet felhasználni, és mindig a végére kell felszerelni a szívőcsőnek. A lábszelep KPE csőhöz lehetővé teszi, hogy a víz problémamentesen visszafolyjon a kútba vagy éppenséggel a tartályba, miután a szivattyú működése leáll.

Igaz, hogy a hideg évszakokban nem igazán szoktak öntözni, de amennyiben télen használná a rendszert, a lábszelep KPE csőhöz meggátolja a víz megfagyását a csövekben, hiszen visszajuttatja azt a víztározóba. Arról nem is beszélve, hogy ez az apró alkatrész fölöttébb kedvező áron vásárolható meg. Nem igényel karbantartást, ezért csak egyszer kell beépítenie, ami különösen könnyű teendő, ugyanis a kellék egyszerűen szétszedhető és belső menettel rendelkezik.

Print Friendly, PDF & Email