A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Milyen műköröm szettet vegyünk?

Műköröm szett

Ha Ön a műkörmök nagy kedvelője és el sem tudná képzelni a kezeit tökéletes manikűr nélkül, akkor mindenképpen kell az otthonába egy műköröm szett! Még a legprecízebben kivitelezett körmökön is eshet csorba, egy erősebb, rossz mozdulat, kisebb baleset miatt a konyhában és mindjárt nem annyira tökéletes.

Nem kell azonnal körmöshöz rohanni, időpontot egyeztetni, ha van otthon egy-két eszköz, amivel a hiba kijavítható. Egy kis lakkzselé, egy LED vagy UV lámpa, reszelő és mindjárt átvészelhető az a pár nap, esetleg a hét a következő töltésig. A gellakk.com webáruházban többféle műköröm szett is megtalálható, így mindenki olyat választhat, amilyenre szüksége van.

Ha még nincs semmi otthon, akkor feltétlenül olyat vegyen, amelyik tartalmaz lámpát, hiszen a zselék nem száradnak levegőn. A lámpás típusból is többféle műköröm szett van, így mindenki eldöntheti, hogy milyen kapacitású gépre van szüksége. Rendeljen egy műköröm szettet és ha megtetszik a körömépítés, lehet a hobbiból egy új szakma lesz.

Print Friendly, PDF & Email