A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Mire utalnak az eltérő whisky árak?

Whisky árak

Az égetett szeszek világa bizonyos aspektusból hasonlít az autók világához, mivel a különböző gyártók termékeit aligha lehet egymással összehasonlítani. A whisky árak önmagukban értékelhetőek, mivel minden gyártó sajátos módszerrel és technológiával dolgozik. Például Európában szigorú előírásoknak kell megfelelni, így nem kérdéses, hogy a skót, ír gyártók más technológiát alkalmaznak, mint az amerikai vagy japán cégek.

Az sem mindegy, hogy nekünk milyen elvárásaink és igényeink vannak, bizonyos értelemben pedig ez a legfontosabb tényező. Ahogyan a pálinka, úgy a whisky íz-világát is több tényező befolyásolja, például az, hogy lepárlóból készült italról van szó vagy blended variánsról.

A zamatok komplexitása egyértelműen utal a gyártási folyamatok komplexitására, ami természetesen meglátszanak a whisky árakon is. Ahogyan az autók is egyediek, egymástól különböznek stílusjegyekben, úgy a szeszesitalok sem vonhatóak egy kalap alá. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk azt, amelyik legjobban megfelel az ízlésünknek.