A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Nem elhanyagolható feltétel, hogy viseljük a táskát!

Bőr táska

Bőr táska

A mindennapok során, gyakran sok elintézni valónk akad és folyamatosan rohannunk kell. Ilyen körülmények között, hajlamosak vagyunk bizonyos apróságokat fél várról venni. Mindazonáltal jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy viseljük a táskát? Ennek gyakorlati és egészségügyi vonatkozása egyaránt van.

Ha ugyanis túlterheljük a gerincünket, olyan módon, hogy nem a megfelelő pozícióban hordjuk a gyakran jelentős terhet jelentő táskát, akkor rövid időn belül hátfájás alakulhat ki.

De akkor mégis hogy viseljük a táskát? Aranya szabály, ha a testsúlyunk 10 %-át meghaladja a hordozni kívánt teher, akkor érdemes a hátunkra venni azt, de olyan formában, hogy a csípőcsontig nem érhet le a kiegészítő. Az egyenletes testtartásnak hála megelőzhetők a későbbi problémák.

Ha rendszeresen a kezünkben visszük a holmikat, akkor megéri folyamatosan cserélgetnünk a karunkat, hogy egyiket sem terheljük le jobban a másiknál. A válasz tehát adott arra a kérdésre, hogy viseljük a táskát? Adjunk az apró részletekre és akkor megkímélhetjük magunkat a felesleges fájdalomtól, valamint kitűnhetünk a tömegből.