A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Rendkívül közkedveltek a Tefal edények

Tefal edények

Tefal edények

„Tefal, te mindenre gondolsz“. Bizonyára sokaknak hangzik ismerősen a reklámból jól ismert szignál. A Tefal edények mind a mai napig nagyon közismertnek és közkedveltnek számítanak hazánk konyháiban, mivel rendkívül jó minőséget képviselnek.

A különleges formavilág és a tapadásmentes felületek már szinte a Tefal edények védjegyének számítanak. A teflon bevonat lehetővé teszi, hogy az ételek hozzáadott zsiradék nélkül készülhessenek el. Csodás ízek, ínycsiklandozó fogások készülhetnek így minden konyhában.

Sokan a főzést a hatalmas rumlival vonják össze, mivel egy kiadós ebéd után, az utálatos mosogatás következik. De mégis kinek van kedve ilyenkor házimunkát végezni? Kaja után édes a pihenés.

A Tefal edények azonban néhány egyszerű mozdulattal elmoshatóak, mivel a legmakacsabb szennyeződések sem képesek megtapadni az edények belső falán, a teflonnak hála. Hogyha ezt a kényelmet sokáig szeretnénk élvezni, akkor fontos, hogy vigyázzunk a Tefal edények teflon bevonatára, ezért kerüljük a fémevőeszközök és a mosogatógép használatát.