A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A Stalker könyv minőségi időtöltést nyújt

Stalker könyv

Kevesen ismerik a kortárs orosz írókat és műveiket, pedig számos szórakoztató könyvet vehetünk a kezünkbe nekik köszönhetően. A híres videojáték alapjául szolgáló Stalker könyv is orosz szerzők tollából származik, de ezt a rajongók biztosan jól tudják.

A sorozat több, jelenleg 5 kötetből áll, ami most könyvcsomag formájában, kedvezményes áron vásárolható meg a scifimarket.hu webáruházban. Minden Stalker könyv egymástól függetlenül, szórakoztatóan, mégis hasonló módon vizsgálja a földönkívüli élet rejtelmeit, ami lássuk be, minden embert érdekel valahol. A műveikben megjelennek az idegenek, akik rövid ideig valamilyen ismeretlen okból érkeznek a Földre és hamar távoznak is. A Stalker könyv olvasóiban megfogalmazódik a kérdés, hogy kik ezek és miért jöttek ide?

Viszont a várva-várt választ az olvasó csak a könyv végén kapja meg, gyakran váratlan csavarokkal és magyarázatokkal, amelyek további gondolkodásra és kíváncsiságra ösztönzik. Látogasson el a honlapra és böngésszen a széles választékból! Itt biztosan megtalálja a kedvenc Stalker könyvét!