Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

A szépséget kifejező női óra

Női óra

A divat rengeteget változott csakúgy, mint a kiegészítők. Amennyiben az elmúlt 100 évet vesszük figyelembe, jelentős átalakulásokat vehetünk észre. Példának okáért, a női óra manapság már nem olyan egyszerű, mint az elődei. A XX. század elején sima bőrszíjból készült és kisméretű órával volt ellátva a piac. Napjainkban különböző kristályokkal díszítik, rengeteg méretben és formában kaphatóak, valamint a szíj nemcsak bőrből, de nemesacélból is készülhet.

A női óra a színekben is eltérő, a legélénkebb daraboktól kezdve egészen a pasztellszínekig tart a kínálat. Nagyszerű meglepetésként szolgálhat nőnapra, karácsonykor, de születésnapra is. A trendmaker.hu webáruházban rengeteg változatos darabot talál, ráadásul rendkívüli kedvező árakon juthat hozzá.

Néhány stílusos női óráról nem is mondaná meg, hogy karóra, inkább gondolna egy elegánsabb karkötőre. Végül is a szerepe hasonló, hiszen kiemeli a női kéz kecsességét, nemhiába alkalmazzák mint kiegészítőt is. Mindezek mellett, természetesen elég egy pillantás a pontos idő meghatározásához.

Print Friendly, PDF & Email