Warning: A non-numeric value encountered in /opt/share/www/m/minosegi-ingyen-tarhely.hu/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106
A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Tárhely

Mi rejtőzik az ingyenes honlap hirdetések mögött?

Ingyenes honlap

Ingyenes honlap

A kereskedelem már ősidők óta szerves részét képezi az emberek életének, ennek ellenére még ma, amikor már az online kereskedelem nagyobb teret hódit, mint a hagyományos, sem tanultuk meg és győződtünk meg eléggé, hogy olyan, hogy ingyen nem létezik. Mindennek megvan az ára, legyen az a legjelentéktelenebb termék vagy egy kulcsfontosságú szolgáltatás.

Az ingyenes honlap sem lehet teljesen díjtalan, ha nem is közvetlenül, de közvetetten megfizetjük az árát. Igen, léteznek ingyenes honlap hirdetések, de mielőtt beleélnénk magunkat, hogy hamarosan egy olyan weboldal tulajdonosai lehetünk, ami számunkra semmibe se kerül, érdemes utánanézni és elolvasni az apró betűs részt is. Olvasd Tovább

A domain vásárlás egyszerű Magyarországon

A Domain vásárlásnak sok módja van

A Domain vásárlásnak sok módja van

Mindenkinek szüksége van egy domainre, ha weboldalt szeretne üzemeltetni, azonban ilyen esetben figyelembe kell venni néhány tényezőt. Nagyon fontos, hogy a végződés olyan legyen, amilyen az adott oldal nyelve, tehát ha egy magyarul működő weboldalt szeretnénk üzemeltetni, akkor .hu végződésű domain vásárlás a legjobb megoldás ahhoz, hogy a Google ne osszon ki büntetéseket, amit senki sem szeretne. Amennyiben valaki több nyelven is akarja működtetni az oldalt, akkor a legjobb ötlet a több domain vásárlás, hogy minden nyelv az adott ország végződésére kerülhessen.

Olvasd Tovább

Villámgyors weboldal SSD tárhellyel

Az SSD tárhellyel gyorsabb a weboldal

Az SSD tárhellyel gyorsabb a weboldal

A rendkívül gyors adatforgalomra ma már egyre nagyobb az igény, tárhelyek terén is egyre többen váltanak egy olyan megoldásra, amely által a weboldal pillanatok alatt betöltődik, az adatforgalom pedig minden eddiginél gyorsabb lesz. Az SSD tárhely segítségével épp ezt lehet elérni, mivel ez egy olyan módszer, amely mellett sokan döntenek akkor, amikor gyorsítani szeretnének a weboldalon. A gyorsítás csak az egyik előny a sok közül az SSD tárhely alkalmazásakor, hiszen a felhasználók és adminisztrátorok mellett, a Google is figyelembe veszi, hogy mennyire gyorsan töltődik be egy weboldal.

Olvasd Tovább

A kisebb cégeknek is megfelelnek az ingyenes tárhelyek

Az ingyenes tárhelyet sokan választják

Az ingyenes tárhelyet sokan választják

A legtöbb esetben, amikor egy cégnek weboldalt készítenek, akkor vásárolják, bérlik a tárhelyet, azonban ez nem minden esetben történik így, hiszen sok esetben teljesen ingyenesen is igénybe lehet venni ezt a lehetőséget. Az ingyen webhosting értelemszerűen azon magánszemélyek körében a leginkább népszerű, akik saját maguk, vagy egy kisebb közösség számára készítik az oldalt. Cégek közül a kisebbek választják néha ezt a megoldást, akik még nem rendelkeznek a szükséges alaptőkével, hogy külön összeget fordíthassanak még erre is.

Olvasd Tovább

A gyors és rugalmas Joomla tárhely

A Joomla tárhely is nagyon népszerű

A Joomla tárhely is nagyon népszerű

A megfelelő színvonalú weboldalhoz ugyanilyen tárhelyre van szükség, így érdemes jól meggondolni, hogy milyet is választunk. A Joomla tárhely megfelelő megoldást jelenthet mindenkinek, aki egy rugalmas és gyors tárhely szolgáltatásra vágyik, hiszen ebben az esetben épp ezt kaphatja meg. Egy ilyen megoldással sok pénzt meg lehet takarítani, például akkor, amikor valakinek van valahol egy domain, de a tárhelyért túl sokat fizet. A Joomla tárhelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy ezt akár több domain között is el lehessen osztani, ami egy rendkívüli előny.

Olvasd Tovább

WordPress tárhely a kiváló weboldalhoz

A WordPress tárhely jó választás

A WordPress tárhely jó választás

A WordPress rendkívül népszerű webfejlesztő alkalmazás, ami a legnépszerűbb azok közül, amelyek online is könnyen használhatóak. A WordPress esetében nincs szükség sem programozóra, sem fejlesztőre, mivel egy ilyen adminisztrációs felületet bárki egyszerűen tud használni. Ezzel könnyebbé válik a weboldal fejlesztése, frissítése. A WordPress tárhely is megfelelő megoldást jelent, hiszen aki ilyen tárhelyet vesz igénybe, az előre telepített WordPress motort is kapni fog, így mindig a legfrissebb segítséggel adminisztrálhatja a weboldalt.

Olvasd Tovább

Mi az a tárhely?

Tárhely szolgáltató szerver

Tárhely szolgáltató szerver

A tárhely, leegyszerűsített módon egy olyan szerver, amin egy weboldal adatai vannak. Ezek a tárhelyek láthatóak és hozzáférhet az olyan személy számára, aki rendelkezik a domainnel, hiszen ezen keresztül történik a hozzáférés. A webtárhelyet egy olyan internetes szolgáltatásként is leírhatjuk, amikor több felhasználó között osztják el egy kiszolgáló szerver szolgáltatásait, ezt webszervernek nevezzük. A felhasználók elfoglalják a tárhely egy jól meghatározó részét, ennek pedig nyilvános tartalma is van, ez érhető el a domain néven keresztül.

 

Olvasd Tovább