A profi weboldal alapja a gyors tárhely!

Xiaomi mobiltelefon, avagy jót jó áron

Xiaomi mobiltelefon

Xiaomi mobiltelefon

2007 előtt, amikor még a nyomógombos készülékek dominálták a mobilpiacot, kevéssé volt jellemző a kínai gyártók jelenléte. Jött aztán az okostelefonok második korszaka. Bár nem tarolták le a piacot és jó eséllyel nem is fogják, a kínai gyártók tényezővé váltak.

A Xiaomi mobiltelefon korrekt hardverrel, megfizethető áron, teljes mértékben versenyképes alternatívaként említhető a nagy öregek termékei mellett. Érdekes látni, ahogyan a kínai jelző a gagyi helyett friss, lendületes, minőségi jelentéssel bír manapság.

Az Android, a Google nyílt forrású, mobilokra szánt operációs rendszere minden bizonnyal hozzájárult a kínaiak felfutásához. Önerőből ugyanis még a Huawei, mint a világ top mobilgyártóinak egyike sem tudott saját rendszert fejleszteni.

A Xiaomi mobiltelefon sem a saját rendszerrel, sokkal inkább a nagyon jól megtervezett és összeállított beltartalommal igyekszik versenybe szállni. A stratégia működni látszik, hiszen a Redmi 7 és Redmi Note 7 készülékek 2019-ben elnyerték a szakma és a vásárlók tetszését is.